Mechanisatie

Nieuws 2173 x bekeken

Bobcat-verreikers bij opening Mechan in Amersfoort

Tijdens de feestelijke opening van het nieuwe pand van Mechan Cultuurtechniek in Amersfoort was een primeur te bewonderen: Bobcat-verreikers voor de agrarische sector, de Agri-modellen.

Ten opzichte van de standaard verreikers zijn de Agri-modellen iets completer en luxer met onder meer grotere banden, snelgang, meer verlichting, betere koeling en meer keuze uit trekhaken. Via 3 kanalen worden de Bobcat-verreikers geïmporteerd: de landbouwversies via Mechan Cultuurtechniek en de standaard- of bouwversies via Intertechno en Bobcat Zuid Nederland.

De Bobcat-verreikers zijn nieuw in het assortiment. Maar ook weer niet helemaal nieuw, aangezien de Massey Ferguson-verreikers -geïmporteerd via Mechan Groep in het Utrechtse Achterveld - ook uit de Bobcat-fabriek komen.

Mechans CEO Ray Uiterwaal opende de nieuwe vestiging. Rechts van hem de directeur van Mechan Cultuurtechniek, Mark van den Heuvel.
Mechans CEO Ray Uiterwaal opende de nieuwe vestiging. Rechts van hem de directeur van Mechan Cultuurtechniek, Mark van den Heuvel.

Opening nieuw pand Mechan Cultuurtechniek

Het nieuwe pand van Mechan Cultuurtechniek werd op woensdag 20 april officieel geopend. Dat dit bedrijf verhuist naar Amersfoort, heeft mede te maken met de wens van moederbedrijf Mechan Groep om op de hoofdvestiging in Achterveld alle Agco-merken samen te huisvesten in het Agco Experience Center.

Bij Mechan Cultuurtechniek zijn alle niet-Agco-merken samengebracht onder één dak. Dat zijn Bogballe, Hawe, Holder, Pronar, Schliesing, Seko, Thaler, Trima, Vogel & Noot, Wiedenmann, en tot slot Bobcat met de Agri-verreikers.

Het nieuwe pand was al in handen van de Mechan Groep, maar is nu helemaal opgeknapt. Het staat op een industrieterrein nabij het snelwegknooppunt van de A28 en de A1.
Het nieuwe pand was al in handen van de Mechan Groep, maar is nu helemaal opgeknapt. Het staat op een industrieterrein nabij het snelwegknooppunt van de A28 en de A1.

Of registreer je om te kunnen reageren.