Mechanisatie

Nieuws 1556 x bekeken 1 reactie

Noord-NL Landbouwbeurs blijft tweejaarlijks

De 21e editie van de Noord-Nederlandse Landbouwbeurs vindt plaats van 14 tot en met 17 december 2016 in het WTC Expo te Leeuwarden. Ook dan zal de focus op de akkerbouw liggen, onder het motto 'Voedingsstof voor een rijke oogst'.

De beurs afgelopen december in het WTC Expo Leeuwarden was een succes, blijkt uit een inventarisatie onder deelnemers en bezoekers. Het grote aantal deelnemers dat de evaluatiebijeenkomst bijwoonde zag in een tweejaarlijkse programmering meer mogelijkheden voor een efficiente en krachtigere profilering.

Eén reactie

  • miedema

    Als de andere beursorganisatoren ook eens verstandig worden door niet elkaar de loef af te steken maar ook minder vaak een beurs organiseren, dan is het voor de standhouders veel gemakkelijker om deel te nemen aan diverse beurzen.
    Ik denk dan nu met name alle dwaze activiteiten die in Assen en Hardenberg worden gehouden, leuk voor mensen die graag voor weinig geld en leuke dag willen hebben, maar niet goed voor de serieuze beursbezoeker.

Of registreer je om te kunnen reageren.