Mechanisatie

Nieuws 1873 x bekeken 1 reactie

Honderdduizend Claas-trekkers uit Le Mans

Claas heeft inmiddels zijn honderdduizendste trekker gebouwd in het Franse Le Mans. In Le Mans worden jaarlijks zo'n 13.000 trekkers gebouwd van de Axos 310 tot de zwaarste Axion 950. Claas nam in 2003 51 procent van de aandelen van Renault over. In 2008 werd Claas geheel eigenaar. Renault Agriculture werd toen omgedoopt tot Claas Tractor SAS. Inmiddels investeerde Claas 400 miljoen euro in de fabriek.

Eén reactie

  • ed12345

    Jan wil je dat ik ze even bel (m'n frans is goed genoeg) dat er nog eentje voor je maken in okergeel ?tussen haakjes ik denk dat jij eigenlijk wel in sept naar Venlo moet !!!!!!! Het Renaultloog Festival !!!!! Mag jij toch niet missen !!!!!!!!!!
    Groeten Ed

Of registreer je om te kunnen reageren.