Mechanisatie

Nieuws 2274 x bekeken

Geintergreerde sectie afsluiting bij Deutz-Fahr

Agrosky is voortaan geïntegreerd bij Deutz-Fahr. Losse terminals zijn niet meer nodig.

Het Agrosky gps-systeem van Deutz Fahr is nu geïntegreerd in de trekker op de 6 en 7 TTV serie. Dat betekent dat er geen extra terminals meer in de trekker nodig zijn maar alles op de iMonitor van Deutz Fahr te doen is. Het systeem wordt gebouwd door Topcon en voorheen Autofarm. Naast een stuurautomaat (Omnistar, Enos of RTK) zijn machines via isobus te bedienen maar is ook sectieschakeling mogelijk. Maximaal zijn 32 secties te schakelen. Inmiddels draait de eerste combinatie van een Deutz en Kverneland bietenzaaier met sectieschakeling in de praktijk bij akkerbouwer Hein van Elderen in Haarlemmermeer. De meerprijs RTK-GPS met sectieschakeling is 13.500 euro.

Of registreer je om te kunnen reageren.