Mechanisatie

Achtergrond 2505 x bekeken

Maak kans op een trekkerrestauratie ter waarde van €10.000

Trekker, het grootste landbouwmechanisatievakblad van Nederland, viert haar jaar 25-jarig bestaan met een spectaculaire actie: maak kans op een gratis professionele opknapbeurt van uw oude Massey Ferguson-trekker tot een bedrag van €10.000. Meld je snel aan, want de inschrijving sluit op 7 november.

Het merk Massey Ferguson kent een zeer rijke historie. Daniel Massey legde de basis daarvoor al in 1847. Zijn Foundry and Machine Manufactory produceerde een van de eerste dorsmachines. En het eerste voertuig dat 56 jaar geleden rijdend de Zuidpool wist te bereiken, was een Ferguson. Het is dit jaar bovendien 50 jaar geleden dat de legendarische 100-serie (bekend als The Red Giants) verscheen. Op menig erf staat nog wel een MF 135 of een MF 565. Reden genoeg om samen met het vakblad Trekker op zoek te gaan naar een Massey Ferguson die een professionele opknapbeurt verdient, om daarna nog vele jaren trouwe dienst te doen in de praktijk.

Lees de voorwaarden als u wilt weten hoe u voor deze interessante prijs in aanmerking kunt komen.

In Trekker 315 én op de website Boerderij.nl maken we op 28 november 2014 vijf genomineerden bekend. De bezoekers van Boerderij.nl kunnen vervolgens stemmen op hun favoriete MF. De kandidaat met de meeste stemmen wint de make over.

De bekendmaking van de winnaar is in december 2014, tijdens de eindejaarshow van Massey Ferguson-importeur in Achterveld (Utr.).

Of registreer je om te kunnen reageren.