Home

Nieuws 2575 x bekeken

Provincie Limburg verkoopt landbouwgrond

Roermond – Dienst Landelijk Gebied (DLG) gaat in opdracht van provincie Limburg 113 kavels te koop aanbieden, omdat ze niet meer worden ingezet voor overheidsdoeleinden. Het gaat om totaal 72 hectare, waaronder ruim 42 hectare landbouwgrond. Dit maakt de uitvoeringsorganisatie bekend.

Naast de tientallen hectares landbouwgrond staat ook ruim 24 hectare natuur en bijna 6 hectare landschapselementen in de etalage. DLG voert de verkoop uit en werkt hierbij samen met twee notariskantoren.

De gronden zijn vanaf 26 september tot en met 20 oktober 2014 17.00 uur via inschrijving te koop. Meer informatie over de percelen en de algemene inschrijfvoorwaarden is te vinden via de site van DLG.

Of registreer je om te kunnen reageren.