Home

Nieuws 504 x bekeken 1 reactie

Campina: Merk van het Jaar 2014

Rijswijk – Campina is door consumenten gekozen tot Merk van het Jaar 2014. Daarmee versloeg het Mona, ook een merk van FrieslandCampina, en Douwe Egberts, die respectievelijk de tweede en derde plaats behaalden.

De bijbehorende award werd donderdagavond uitgereikt tijdens de jaarvergadering van de Federatie Nederlandse Levensmiddelen Industrie (FNLI), die jaarlijks de verkiezing organiseert. Merken werden beoordeeld op kwaliteit, innovatiekracht en expressiviteit. Campina won naast de algemene titel ook de categorie zuivel, kaas en geelvetten. Het was de achtste keer dat de Merk van het Jaar verkiezing werd gehouden. Vorig jaar ging de titel naar groenteverwerker Hak.

Eén reactie

  • Mozes

    Komt niet op het journaal, het Liegebeest komt wel op het journaal.

Of registreer je om te kunnen reageren.