Home

Nieuws 1742 x bekeken 2 reacties

Bijna 4 miljoen kijkers zien boeren kiezen

Rijswijk - Zondagavond zagen 3.879.000 mensen een aantal boeren hun favoriete vrouw kiezen.

Boer zoekt Vrouw Internationaal blijft de kijkers boeien, met doorgaans boven de 3 miljoen afstemmers. Ook zondag belandde de datingshow weer bovenaan de Dag Top 25 van de Stichting Kijkonderzoek, blijkt maandag.

In december vorig jaar was het het best bekeken programma van de hele maand, met bijvoorbeeld op 15 december boven de 3,5 miljoen kijkers. In januari stegen de kijkcijfers, met bijna 4 miljoen kijkers op 5 januari. Twee weken geleden stemden 3,8 miljoen mensen af op de boeren, vorige week 3,7 miljoen.

Laatste reacties

  • alco1

    Ik denk dat dit succes slecht valt bij WD en PvdD.

  • koestal

    iedereen had nog niet begrepen dat boeren ook mensen zijn ,er werd weleens gedacht dat ze van een andere planeet kwamen en alleen maar werken hielden

Of registreer je om te kunnen reageren.