Premium
Tjeerd de Groot (D66), voortrekker in het debat over dierenwelzijn, pleit voor ingrijpende veranderingen in de veehouderij. - Foto: Roel Dijkstra AlgemeenColumn

‘Wij passen niet goed op ons vee’

Reacties

  1. tjeerd is een groot theoreticus, halvering van de veestapel is zijn doel.. hij zal wel nogal wat vega aandelen hebben net zoals linkse collega koffeman pvdd… van zijn iedeeen worden de dieren niet zoveel wijzer.. na trappen is hij zeer goed in…. op indoor braband zaten afgelopen weekend ook huilers, die verkondigen dat die paarden niet vrijwillig, maar onder dwang daar een sport moeten bedrijven ,dat is zielig volgens hen… maar vandaag en de gehele week moeten we allemaal gewoon ook weer (met “dwang” zielig) gaan werken, immers er komt anders geheel geen brood op de plank..

    1. Als die wet straks ook maar
      voor alle dieren gaat gelden en niet alleen voor boerderijdieren.

    2. @armer , in het het amandement vestering waar het mee begonnen is ging het inderdaad over alle dieren , helaas hebben ze dat ondertussen gewijzigd naar landbouwhuisdieren ( ze willen alle dierenliefhebbers niet tegen zich in het harnas jagen !).

  2. In Brussel is nu werk aan de winkel, vlak voor de verkiezingen zijn ze wat zenuwachtig. Mooie tijd om te pleiten voor kringloop gras derogatie.

Beheer
WP Admin