Premium
Foto: Koos Groenewold AlgemeenColumn

‘Wiens brood men eet…’

Reacties

 1. Schiphol aanpakken betekent minder vluchten zowel zakelijk als vakantie. De eerste begrijpen we dat daar hwt mes niet in moet en de twede kan ook het mes niet in “Wijn brood en spelen” is wat de mens nodig heeft om niet in opstand te komen. Onze moderne stedelijke politici denken dat je het twede item wel uit de rij van drie kunt schrappen. Ze zullen ontdekken dat brood (lees dagelijk voedsel) indien te duur of afwezig tot grotere ongeregeldheden kan leiden dan geen vliegvakantie. De tijd zal het vermoedleijk leren, want de progressief acterende politici is vermoedelijk niet tot rede te brengen en zij zullen hun ideaal – Nederland voor de biodiversiteit- onder aanvoering van de Wolf doorzetten vrees ik.

 2. de groot kennen we al wel, belangrijker is het om nu van onderaf vvd cda en cu te bewerken, Opstand op het platteland!!!

 3. Tjeerd de Groot is niet anders gaan denken! Dat baantje bij de NZO heeft ie alleen maar gedaan om de boerengemeentschap beter te leren kennen, als een bevolkingsgroep wildt aan pakken moet je eerst weten hoe ze denken en doen, hoe het netwerk in elkaar zit. Kijk maar naar diedrik samson, af gestudeerd kernfusicus en daarna jaren lang woordvoeder bij greenpeace voor kernenergie!
  Als je weet hoe je vijand denkt en reageert ben je hem altijd een stap voor. En ik moet zeggen dat lukt hem best goed. Hij heeft ons als boeren mooi in een hoek gekregen.

  1. Dat heet: undercover. Maar áls er honger komt, is hij de laatste die van mij te eten krijgt!

 4. Wat heb je toch boc? Boeren vervuilen maar vervuilen niet voor zichzelf. Dat doen ze omdat voedsel produceren nu eenmaal vervuilend is. En nederlandse boeren vervuilen zelfs nog het minst per eenheid product.
  Je zou misschien beter je agressie kunnen tonen op schiphol, daar heb je onnodige vervuiling door vakantievluchten.

 5. Heb je weleens van voortschrijdend inzicht gehoord?
  Beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald.

  1. Dat voortschrijdend inzicht moet er bij de meeste landelijke politici en de overheid en blijkbaar ook bij u nog komen.

Beheer
WP Admin