Premium
'Het is niet de overheid die ons betutteld. We worden juist betutteld door de fastfood-sector en de voedingsindustrie'. - Foto: Canva AlgemeenColumn

‘We worden overal bedot waar we bij staan, actie gewenst’

Reacties

  1. Ik zou een nog veel pijnlijkere betutteling / reclame willen benoemen, ” Wat te denken van alle uitlatingen van onze mileiu en klimaat beschermers?” zij beloven ons een gouden toekomst als we alles wat met veiligvoedsel en voedselzekerheid afschaffen en overgaan op Organische voedselproductie en biodiversiteit. Wat blijkt deze kreten en angst leuzen slaan beter aan bij de Goegemeente dan de landbouw waarschuwing m.b.t. voedselzekerheid en voedselwalitiet als we alls op biodiversiteit gooien in ons land en overgaan op imortvoedsel of voedselgekweekt in containers onder LED licht met precies afgepaste groei stimulatoren.

  2. Een veel voorkomende betutteling en misleiding van tegenwoordig is dat mensen wijs gemaakt wordt dat alles wat plantaardig is ook gezond is. Zo worden mensen naar vegetarische vleesvervangers gelokt die juist zeer ongezond zijn. Het is de grootste troep die maar kunt eten.

Beheer
WP Admin