Partner
Tijdens de kennissessie op Dutch Poultry Expo wordt dieper ingegaan op de impact van in-ovo vaccinatie op uw bedrijfsvoering. - Foto: Henk Riswick PluimveePartner

Wat is de impact van in-ovo vaccinatie op uw bedrijfsvoering?

De broederij is een centrale schakel in de pluimveeketen, ook als het om de succesvolle bestrijding van pluimveeziekten gaat. Daarom wordt steeds vaker broederijvaccinatie toegepast. Of vaccins een optimale werking hebben, is sterk afhankelijk van een correcte toediening.

Royal Pas Reform’s nieuwe SmartVac™ technologie maakt 100% veilige, consistente en nauwkeurige in-ovo vaccinatie mogelijk. Het systeem stelt de broederij in staat om een breed scala aan vaccins in-ovo toe te passen, waaronder Gumboro-, Marek-, ND- en coccidiose vaccins. Het vaccin wordt alleen in het vruchtwater geïnjecteerd, waardoor mogelijk letsel aan het groeiende embryo wordt voorkomen.

Het vaccin wordt alleen in het vruchtwater geïnjecteerd, waardoor mogelijk letsel aan het groeiende embryo wordt voorkomen.

Samen met de nieuw ontwikkelde HIPRA-vaccins tegen coccidiose en Gumboro is het systeem dé garantie voor een correcte immuniteitsopbouw per individueel kuiken. Voor de pluimveehouder geeft het niet alleen meer gebruiksgemak, maar ook de zekerheid dat vleeskuikens maximale resultaten op het gebied van gezondheidspresentaties kunnen behalen.

Tijdens de kennissessie op Dutch Poultry Expo wordt dieper ingegaan op de impact van in-ovo vaccinatie op uw bedrijfsvoering en het belang van een goed planningsproces voor de broederij.

Kennissessie: dinsdag 14 februari – 19.30 uur.
Sprekers: Pieter Kühne – Pluimveedierenarts HIPRA, Erwin Prinzen – Product & Sales Director Royal Pas Reform en Kristof Van Hoye –  Project Development Manager PEHESTAT.

Bestel je ticket

Beheer
WP Admin