Premium
Foto: ANP AlgemeenAchtergrond

Wat betekent Europese loopbaan van Frans Timmermans voor de landbouw?

Reacties

 1. @Even Anders. Citaat van TimmerFrans: Macht is geen vies woord maar een middel om dingen gedaan te krijgen ook al is het niet democratisch. M.a.w. hij schuwt een oorlog niet en meestal betekend oorlog armoede en honger.

  1. Macht is geen vies woord, daar streven alle politieke partijen naar dus ook PVDA/GL en die oorlog waar jij op doelt is een gewapende strijd die altijd enkel verliezers kent, maar macht als een middel om dingen gedaan te krijgen dat speelt in alle lagen van de economie. En hoelang blijven jullie wijzen op armoede en honger terwijl jij volgens mij net zo goed weet dat een echte oorlog nooit gewonnen wordt.
   Nogmaals ik ben ook geen fan van Frans maar politiek gezien is hij wel een factor van belang, waar rekening mee moet worden gehouden. En nogmaals Timmermans dient met de beschikbare politieke middelen bestreden te worden daarbij helpen geen onzinverhalen.

 2. Wat de heren gemakshalve allemaal vergeten dat er naast 9% van de Nederlanders die direct of indirect in de landbouw werken er 91% van de werknemers zijn die niets met de landbouw hebben en ook zaken als het klimaat belangrijk vinden.
  En hoelang blijven jullie nu nog in de fabel geloven dat er honger komt in Nederland bedenk wel dat het overgrote deel van ons graan aan de varkens gevoerd wordt die we vervolgens exporteren.
  Ik ben ook geen fan van Frans maar politiek gezien is hij wel een factor van belang, waar rekening mee moet worden gehouden.
  Timmermans dient met de beschikbare politieke middelen bestreden te worden daarbij helpen geen onzinverhalen.

 3. Europa moet schoner en dat mag productie kosten. Tekorten in de europese supermarkten worden aangevuld met ´vuile ´producten uit zuid amerika en oekraine. Dat ze daar minder schoon produceren is voor timmerfrans niet erg, als zijn achtertuin maar schoon is. Voedselafhankelijkheid is hem nog niet helder. De fao heeft het al aangeduid: de lagere europese productie is a-sociaal voor de andere landen. Maar ach, voedselschaarste is nooit slecht voor de boeren. We gaan nog wel eens een periode met lege akkers meemaken in europa door een ziekte of een insectenplaag.

 4. Hoop ongemak van het duo Timmermans/Sincevisius, en erger nog het gaat komende jaren euro’s kosten met afbouw kringloop/derogatie.

 5. Het is toch duidelijk, dat de heer Timmermans naar Den Haag wordt gestuurd om Nederland in het gareel te krijgen. En met name moet de agrarische sector d.m.v. macht tot de orde worden geroepen.

  Nou Frans, we zijn er klaar voor.

Beheer
WP Admin