Premium
Bij hoge temperaturen neemt de kans toe dat vleeskuikens het transport naar de slachterij niet overleven. - Foto: Bert Jansen PluimveeAchtergrond

Wakker Dier pleit voor vervoersverbod boven 27 graden

Reacties

  1. @Arkestein (19:01) Sarcasme ventileren……… als we het over levende haven hebben, die veelal en mogelijk hun definitieve laatste reis maken. Geeft dat blijk en uiting van enig respect hebben voor dieren(-leven)? Ik heb zeker weet van sarcasme, maar van u stellingname in dit specifieke item, snap ik inderdaad totaal niets. Zeer moeilijk te doorgronden, en te beladen als dierenliefhebber.

    1. @ Dirven sorry hoor maar niet alle mensen kunnen of mogen zelf beslissen. Ze moeten dan gewoon ergens heen. Naar werk misschien? Net zo goed als die verschrikkelijke hete mensenbatterijen (flats) in de steden in de zomer!

  2. FJORT
    @smolders het zal u bekent zijn dat dieren bijna of nooit NIET zelf de vrijwillige keus hebben om al of niet vervoert te (willen) worden. En al helemaal niet als definitief het hun laatste reis betreft. Mensen kunnen zelf beslissen of ze zich wel of niet zich laten vervoeren. Dus waarom voelt u zich gediscrimineerd?

Beheer
WP Admin