Premium
Vreba Melkvee in het Limburgse Vredepeel is het grootste melkveebedrijf van Nederland, met ruim 2.500 koeien. - Foto: Hans Prinsen RundveeNieuws

Vreba Melkvee in de clinch met LNV over fosfaatrechten

Reacties

  1. Wij willen ook een nieuwe stal bouwen en uitbreiden. Als nu de overheid alles financiert gaat dat een stuk gemakkelijker.
    Wat een ***koek, maar mocht het lukken dien ik ook maar een verzoek in denk ik.deze reactie is automatisch gemodereerd

  2. Tja de rechters doen tegenwoordig toch andere uitspraken dan zoals de overheid had bedoeld dus wie weet krijgen ze nog gelijk ook….

  3. Deze Familie kan beste ook maar een tv soap beginnen . Dan onder de naam de van Bakel dynastie in De Peel . Kunnen ze mogelijk hun geld verdienen voor hun fosfaat rechten . Als ze de hele geschiedenis in beeld brengen denk ik dat veel boeren zullen kijken . Laat ze zelf hun fosfaat rechten maar bij elkaar verdienen . Maar dat denken ze blijkbaar niet te hoeven . De trukendoos is weer opgetrokken en in de slachtoffer rol kruipen is hun ook niet vreemd . En al die onzin van klimaat is gebakken lucht . Die nu uitgedragen wordt om zo iets af te dwingen . Van nemen en pakken wat er te pakken valt een bedrijf groot gemaakt en nog meer willen pakken om te groeien . Met melken is dit niet bij elkaar verdiend .

  4. zelde zoveel onzin bij elkaar zien staan als wat die advocaat van v bakel hier uitslaat.
    En waarom garant staan voor v bakel had beter garant kunnen gaan staan voor de slachtoffers van v bakel Van bakel zou het geld liever gebruiken voor verduurzaming ze bedoelen voor nog eens 1000 koeien erbij

    1. Met jou eens @Armer. Zowel Vreba Melkvee als de advocaat laten zich in deze kennen als volkomen schaamteloos.

Beheer
WP Admin