Premium
Tjeerd de Groot (D66). - Foto: Roel Dijkstra AlgemeenColumn

‘Tjeerd de Groot lijkt afgeserveerd’

Reacties

 1. Hij zegt wat hij wil of zegt hij wat hij denkt wat de kiezers willen horen . Je kunt je ook proberen populair te maken . En proberen je zeteltje veilig te stellen . Maar mogen de dames en heren hun zin krijgen en met veel geld proberen de boeren weg te kopen . Wat is het effect op de stikstof uitstoot als deze in andere sectoren gebruikt gaat worden . Per saldo niet minder stikstof . Maar nog eerder meer omdat de productie van ons land naar andere landen gaat verplaatsen . De vlees industrie koopt dan wel buitenlands vlees en mogelijk gaat de hele aanverwante bedrijfstak de grens over naar waar dan de productie plaats vindt . Mijn gedachte is dat de stikstof geen grenzen kent en mogelijk alsnog bij ons neerdaalt .Klinkt mij allemaal beetje te eenvoudig veehouderij weg en kan allemaal weer zijn gang gaan .Er is al flink gesneden in de veehouderij , Terwijl er landen zijn die groei kennen en nog steeds groeien .En nu klotst zogenaamd het geld tegen de plinten bij de overheid . Maar geld naar boeren brengen om ze op te ruimen kan voor enkeling wel leuk zijn . Maar de meeste hebben hier niet naar gevraagd . De landbouw saneren en de overgebleven bedrijven aan infuus van de overheid met veel administratieve lasten , Zie de gezondheidszorg al stuk uitgekleed en nu hard nodig al 2 jaar en nog niet verlost van administratieve lasten . Maar de uitkleding gaat gewoon verder . Ik en denk velen vinden voedsel en gezondheidszorg toch bij de eerste levensbehoefte horen .

 2. Al de ministers zllen hun plannen wensen uit te voeren en wel direct. Dit betekent dat al te ambitieuse plannen niet mogelik zijn wegens het ontbreken van een eeindeloos hoge berg geld. Laten we hopen dat het boeren verstand zegeviert en de hoogste nood, Gebrek aan huizen, eerst wordt opgelost, voordat ze de voedselvoorziening gaan minimaliseren en migratie laten oplopen. De Stikstof mag zorgelijk zijn, maar voor het gross van de Nederlanders geen reden om tot revolutie over te gaan, migratie en wachttijden voor een huis van meer dan 10 jaar pikt geen Nederlander. Alles tegelijk willen oplossen zoals onze politiek voor ogen heeft, zal betekenen geen enkel doel op bevredigende wijze behaalt. Dus nog minder veertrouwen in de politiek met alle gevolgen van dien.

 3. Mooi dat bbb er is; die geeft in ieder geval tegengas. Bij vvd en cda laten ze tjeerd zijn gang gaan. Omdat tjeerd wel zegt wat zij wel denken maar niet durven te zeggen. Tjeerd laat zich misbruiken door vvd en cda maar dat heeft ie nog niet door.

  1. Mee eens ,en hij zal zijn invloed als 2e kamer lid gebruiken .
   Daar zijn we nog lang niet vanaf .
   Persoonlijk heb ik geen hekel aan de groot .
   Hij zegt wat hij denkt .
   Dan weet je gelijk waar je mee af bent .
   Of je het er mee eens bent of niet is een 2e

 4. Met deze minister voor natuur en stikstof .
  Ziet het voor de grondgebonden veehouderij niet best uit .
  Agri nl zal er zich beter in kunnen vinden

 5. we kunnen kort zijn het is en was en blijft een triest en hopeloos mannetje die totaal mislukt is voor de maatschappij.

Beheer
WP Admin