Foto: ZLTO Vastgoed RundveeFoto

Te koop: betaalbaar vleesveebedrijf in Zeeland

In het Zeeuwse Hoek staat een vleesveebedrijf te koop. De stallen zijn al wat ouder maar functioneel. Ook de eigen afzet is mee over te nemen. Vraagprijs: € 795.000.


Swipe voor meer foto‘s.

 • Het vleesveebedrijf in Hoek ligt middenin het Zeeuwse akkerbouwgebied. Op circa 0,9 hectare bouwblok staan vier stallen en de woning. De huidige ondernemers houden 250 stuks luxe vleesvee, zowel stieren als koeien. - Foto: ZLTO Vastgoed

  Het vleesveebedrijf in Hoek ligt middenin het Zeeuwse akkerbouwgebied. Op circa 0,9 hectare bouwblok staan vier stallen en de woning. De huidige ondernemers houden 250 stuks luxe vleesvee, zowel stieren als koeien. – Foto: ZLTO Vastgoed

 • De vier stallen hebben een totale oppervlakte van circa 2.400 vierkante meter. Het erf is compact en is ontsloten via een brede oprit. Op een deel van de daken ligt nog wel asbest. - Foto's: René Stevens

  De vier stallen hebben een totale oppervlakte van circa 2.400 vierkante meter. Het erf is compact en is ontsloten via een brede oprit. Op een deel van de daken ligt nog wel asbest. – Foto’s: René Stevens

 • Drie van de vier stallen zijn uitgevoerd als potstal en voorzien van degelijke huisvesting voor het houden van zware dieren. Stro is buiten de stallen opgeslagen en wordt met een stroblazer verspreid.

  Drie van de vier stallen zijn uitgevoerd als potstal en voorzien van degelijke huisvesting voor het houden van zware dieren. Stro is buiten de stallen opgeslagen en wordt met een stroblazer verspreid.

 • De grootste stal dateert uit 1995. Deze is primair voor de opslag van stro en andere materialen maar is flexibel bruikbaar voor het houden van vee.

  De grootste stal dateert uit 1995. Deze is primair voor de opslag van stro en andere materialen maar is flexibel bruikbaar voor het houden van vee.

 • De buitenkant van deze stal. De open loods is nu deels afgesloten met grote pakken stro. Rechts een paar hokken voor vleesvee. Ook binnen zijn enkele hokken gecreëerd.

  De buitenkant van deze stal. De open loods is nu deels afgesloten met grote pakken stro. Rechts een paar hokken voor vleesvee. Ook binnen zijn enkele hokken gecreëerd.

 • Opslag van grondstoffen gaat in drie sleufsilo’s met een totale oppervlakte van 1.050 vierkante meter. Rechts de opslag van vaste stromest. Deze wordt met een akkerbouwer geruild tegen stro.

  Opslag van grondstoffen gaat in drie sleufsilo’s met een totale oppervlakte van 1.050 vierkante meter. Rechts de opslag van vaste stromest. Deze wordt met een akkerbouwer geruild tegen stro.

 • De huidige ondernemers hebben een eigen vleesafzet en daarvoor een koelcel en gekoeld vervoer. Afspraken met klanten zijn voor een koper over te nemen.

  De huidige ondernemers hebben een eigen vleesafzet en daarvoor een koelcel en gekoeld vervoer. Afspraken met klanten zijn voor een koper over te nemen.

 • Op het erf staat verder een woning uit 1963 die is verbouwd en uitgebreid in 1999. De woning is voorzien van vier slaapkamers, kantoor en houten carport met ruimte voor twee auto’s.

  Op het erf staat verder een woning uit 1963 die is verbouwd en uitgebreid in 1999. De woning is voorzien van vier slaapkamers, kantoor en houten carport met ruimte voor twee auto’s.

 • Bij de koop zit de huiskavel van 2,92 hectare. Deze is in gebruik voor beweiding. De grond is fijn, kalkhoudend zand en bereikbaar via het erf. Een perceel grasland op 1,5 kilometer van bijna 3,38 hectare is over te nemen.

  Bij de koop zit de huiskavel van 2,92 hectare. Deze is in gebruik voor beweiding. De grond is fijn, kalkhoudend zand en bereikbaar via het erf. Een perceel grasland op 1,5 kilometer van bijna 3,38 hectare is over te nemen.

 • De vraagprijs voor het bedrijf op een totale oppervlakte van 3.82.20 hectare is € 795.000. Meer informatie via de makelaar ZLTO Vastgoed regio Zeeland, Colijnsplaat.

  De vraagprijs voor het bedrijf op een totale oppervlakte van 3.82.20 hectare is € 795.000. Meer informatie via de makelaar ZLTO Vastgoed regio Zeeland, Colijnsplaat.

Meer lezen over agrarisch vastgoed? Check het dossier!