Monitoring van de resultaten is nodig om verbeteringen in de varkensstal door te voeren. - Foto: Peter Roek VarkensNieuws

Symposium Gezonde varkenshouderij: varkenshouder krijgt steeds meer voor de kiezen

Een varkensbedrijf runnen vraagt steeds meer van een boer. Gezonde varkens is een voorwaarde. Het verlagen van de CO2-voetafdruk van varkensvlees is een actueel thema dat geleidelijk steeds meer invloed heeft op het boerenerf.

Bovendien schieten de opbrengstprijzen en kosten alle kanten op. Zomaar een paar voorbeelden van zaken die spelen. De kunst is alle uitdagingen waar je als varkenshouder mee te maken krijgt juist te interpreteren om er goed op te kunnen inspelen.

Symposium Gezonde varkenshouderij

Goed geïnformeerd zijn als varkenshouder is dan ook belangrijk. Reden voor Boerderij om het symposium Gezonde varkenshouderij te organiseren. Op het symposium komen actuele zaken aan bod die in de varkenshouderij spelen. Diergezondheid, duurzaamheid en ontwikkelingen in de mestmarkt zijn een paar voorbeelden van wat de bezoeker mag verwachten. Het programma bestaat uit een mix van onafhankelijke sprekers en kennissessies van sponsoren. De toegang is gratis voor Boerderij-abonnees.

Meer informatie over het programma van het symposium Gezonde varkenshouderij + aanmelden.


Nieuwsbrief varkenshouderij

Schrijf je in voor deze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ontwikkelingen binnen de varkenshouderij.

  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Beheer
WP Admin