Premium
Demissionair minister van landbouw Carola Schouten - Foto: ANP RundveeNieuws

Schouten onderzoekt verbreding fosfaatbank

Reacties

 1. En zo wordt straks de grote groeier de veroorzaker van de fosfaat plafon overschrijding beloond met extra dierrechten

 2. Wat gaat Boswijk doen voor de boeren die niet gegroeid zijn maar wel 8,3% van de koeien moesten inleveren waar ze eerder al melkquotum voor gekocht hebben?
  Iedereen wist dat er een begrenzing kwam. Velen dachten dat ze rechten zouden krijgen op basis van stalplaatsen. Dus werd hals over kop de bouw van nieuwe stallen opgestart. Ze wisten dat ze deze rechten alleen konden krijgen als deze afgepakt zouden worden van niet gegroeide boeren.
  Het was een grote graai partij. Degene die niet aan de graai partij hebben meegedaan betalen de rekening.

  1. Niet verstandig Bennie om in quotum te investeren in de nadagen van het quotumtijdperk, die euro’s waren beter besteed aan stal/grond!

  2. @Weg, waar lees jij dat dat in de nadagen van het quotum-tijdperk was?

 3. Nee attie die wilde jij zelf voor behoud derogatie. Wij hoeven beide niet. Geef ons maar veel premie. Dat we bosranden braak moeten leggen is niet erg, groeit toch niet veel.

 4. Het is de manier hoe je het vraagt in brussel en wat je er voor over hebt. Je kunt in brussel altijd een ‘ja’ krijgen/kopen. Geef geld aan de grieken, help italie met de vluchtelingen, doe wat liever tegen de oost europese landen en knijp een oogje dicht als de fransen wat uithalen. Je kunt zoveel krijgen in brussel maar dan moet je je niet zo arrogant en bot opstellen. En gun andere landen ook eens iets.

Beheer
WP Admin