Partner
Foto: KWS RundveePartner

Problemen in je maïsperceel?

Herken het schadebeeld in maïs en vind de oplossing met de tool Schadebeeldherkenner in myKWS.

Veel telers maken al jaren dankbaar gebruik van de adviezen geleverd door KWS, op het vlak van de teelt en het gebruik van suikerbieten, maïs, Snelle Lente Rogge en Feedbeet. Om onze adviezen verder te optimaliseren heeft KWS Benelux dit voorjaar de myKWS-app geïntroduceerd.

Nieuw in myKWS: Schadebeeldherkenner

Als zeer bruikbare nieuwe tool is nu Schadebeeldherkenner geïntroduceerd. Deze schadebeeldherkenner geeft een uitgebreid overzicht van de belangrijkste schadebeelden in maïs. Na het selecteren van een ontwikkelingsfase krijg je een overzicht van de schade die in deze groeifase kan optreden. De tool toont een beschrijving, schadedrempels en geeft vervolgens landbouwkundige maatregelen om de ziekte of schade tegen te gaan.

Adviesdienst myKWS geheel gratis

myKWS is de digitale adviesdienst die je 24/7 kunt raadplegen en je ondersteunt in jouw werkzaamheden op het veld en in de stal. Op deze manier is het mogelijk om het genetisch potentieel van alle KWS-rassen optimaal te benutten.

Als app-versie is myKWS gratis te downloaden op je smartphone en iPad, waardoor het niet noodzakelijk is om op kantoor te zijn. Ben je wel op kantoor, dan zul je tot de conclusie komen dat aanpassingen of notities die je in het veld hebt gemaakt, automatisch gesynchroniseerd worden met myKWS op je computer. Ook als je eigen KWS-adviseur niet ter plaatse kan zijn, begeleidt myKWS je gedurende het seizoen met deskundige informatie en aanbevelingen.

Werken aan verbeteringen

KWS werkt met enthousiasme continu aan verbetering en aan uitbreiding van het aantal tools voor gebruik op myKWS. Gebruik je myKWS, dan wordt je bij de introductie van een nieuwe toevoeging via een push-notificatie als eerste op de hoogte gebracht van verbeteringen en uitbreidingen, zodat je daarvan meteen gebruik kunt maken.

Heb je nog vragen over de mogelijkheden die myKWS? Neem dan contact op met je regionale KWS-adviseur. Contactgegevens zijn te vinden op www.kwsbenelux.com.

Beheer
WP Admin