Premium
De varkenshouderij voelt op dit moment ook wel een beetje als een paardenrace ervaart columnist Erwin van de Wolfshaar. - Foto: Ronald Hissink VarkensColumn

‘Op het juiste paard wedden blijft gokken’

Reacties

  1. Ik denk dat de vraag meer gaat bepalen wat er kan en mag dan een stel geschifte politiekers. Wat niet wil zeggen dat je dier onvriendelijk moet zijn.
    Maar het werk moet ook gebeuren. Ook na de controle. Mijn ervaring leert dat als een gastarbeider het werk moet komen doen meer in hun normen en waarden denkt dan andersom. We gaan het meemaken.
    Ze moeten nog heel veel andere dingen oplossen in de wereld/Nederland/Europa ik hoop dat ze dat stokje is vastgrijpen en niet dat percentage enthousiaste boeren wat er nog is de kop indrukken

  2. Er is geen peil op te trekken, in China staan de de varkensprijzen weer langere tijd fors onderdruk en zijn deze gedaald tot een zeer kritisch niveau. De overheid in China gaat weer over tot een opkoop van varkensvlees om daarmee de vlees voorraden nog verder aan te vullen en de druk van de markt te halen.

Beheer
WP Admin