Premium
Timber wolf, American wolf (Canis lupus occidentalis) animal portrait, Germany. - Foto: ANP/Wittek RundveeAchtergrond

Ook jongvee niet veilig voor wolf

Reacties

  1. Een roedel wat geen problemen geeft laat je met rust! Wij hebben al heel wat jaren zo’n roedel aan de overkant van de weg op nog geen km afstand. Nooit last van gehad! Je maakt ze niet af omdat ze er zijn. Als je rond gaat schieten in een roedel wat geen problemen geeft kan de onballans er juist een probleem roedel van maken is mij vertelt. Probleem roedels echter zijn niet te bekeren. Shoot shovel and shut up (schieten, graven en de bek houden) is in jullie geval mijn advies.

  2. Ik weet een veel betere oplossing;Afknallen dat ongedierte,gaatje graven en weg er mee.Volgens Mvr.Ouwehand van de Patij vdDieren mogen we burgelijk ongehoorzaam zijn of geldt dit alleen voor milieuactivisten?

  3. de dierenknuffelaars mogen zelf rasters plaatsen, kunnen de boeren hun gratis advies geven, vervolgen zit er nog genoeg geld in de provinciale pot voor de gebruikte afrasteringen. die ze gratis krijgen

  4. Er staat een film op internet waarop je goed kan zien dat een wolf probleemloos vanuit stand over zo’n hek springt. zie : 1Limburg: ‘Wolf Groote Heide springt over hekken met stroomdraad’

  5. Lieden die niet van jagers houden hebben belang bij de wolf. Immers de wolf kan de jager vervangen. Dat is de reden om zo blij te zijn met de komst van de wolf. Afgunst argument dus. Totdat inderdaad het eerste kind gepakt wordt.

Beheer
WP Admin