Premium
Boetes voor het aan de poten oppakken van kippen, omdat daarmee de Europese transportverordening wordt overtreden. - Foto: Studio Kastermans PluimveeNieuws

NVWA deelt boetes uit voor aan de poten laden pluimvee

Reacties

  1. helemaal mee eens visser bergsma jij weet helemaal niet hoeveel boeren zich al van t leven beroofd hebben
    weet zeker dat de nvwa daar de grootste schuld in heeft Boeren/Boerinnen zijn soms zo bang en panisch als ze t woord nvwa horen Logisch want ze kunnen je de premie afhalen Bedrijf op slot doen Onterechte Sancties/Boetes zelfs kunnen ze je voor langere periode een beroepsverbod opleggen Dit alles opgeteld vind ik t niet raar dat
    boeren daar Ziek of depressief van worden met grote gevolgen vandien Dus schaam u Bergsma voor uw reactie en spoel uw mond !!!!!!!

    .

  2. @Visser ik begrijp wel dat je het met de Nvwa ook niet alles vind.Aan de andere kant die mensen in het veld krijgen ook alleen maar opdracht van boven af. Bovendien werken er bij de Nvwa ook mensen in het veld die zeker wel kundig zijn en je ook op een normale manier verder helpen. Dat mag ook wel eens gezegd zijn.

  3. Visser u zou u moeten schamen en uw mond moeten spoelen. Het is Gestapo, afkorting voor Geheime Staatspolizei. Deze mensen hebben onvoorstelbare gruwelijkheden begaan met mensen.

Beheer
WP Admin