Premium
Foto: Canva AlgemeenNieuws

Mesthandelaar hangt opnieuw celstraf boven het hoofd

Reacties

  1. Het fijt dat de boer het niet vertrouwde geeft al aan dat fraude er dik bovenop lag . De prijs is zo laag geweest dat het normaal niet kan . En als de mestbonnen niet kloppen krijg je van zelf een boete .En de boer zal ook niet hard hebben kunnen maken dat hij helemaal niets wist . Zo een lage prijs is een teken . En de mest is waarschijnlijk zwart bij boer in de buurt uitgereden . Het verhaal is in mijn ogen beetje duister en dan ga je van alles denken . Maar dit heerschap heeft toch een of andere gave . Dit omdat hij steeds boeren vindt die met hem in zee gaan . Maar hij heeft financieel niets meer te verliezen . Maar een boer mogelijk alles als goed fout gaat . Hij gaat mogelijk korte tijd de bak in als het bewezen kan worden . En het is de vraag wat er dan gaat gebeuren als hij weer los komt . Als dit heerschap zijn gave volgens de regels gebruikt had dan had hij het ver kunnen schoppen .

  2. Een kind van 16 een pistool op haar hoofd zetten noem ik een zwaar misdrijf.Zo,n vent spoort toch niet .opsluiten en daarna naar de psychiater.

  3. “Een boer uit Hattem liet in veertien transporten mest vanaf zijn erf wegbrengen ter vernietiging, maar hij vertrouwde de zaak niet. De agrariër reed achter de vrachtwagen aan en ontdekte zo waar zijn mest terechtkwam.” Waar kwam die mest dan terecht?

    1. daar ben ik ook wel benieuwd naar, en de boer kreeg ook nog een boete? Geef je het aan en vervolgens krijg jezelf ook nog een boete, op die manier gaat straks niemand meer iets aan het licht brengen.

Beheer
WP Admin