Premium
Niels Wassenaar: “Dat landbouwgrond nodig is om voedsel te produceren, wordt vaak vergeten.” - Foto: Herbert Wiggerman AlgemeenInterview

Melkveehouder Niels Wassenaar: ‘Koester landbouwgrond’

Reacties

 1. Merkwaardig dat je als boer bij de vvd zit en dan zegt dat je zuining moet zijn met landbouwgrond….
  Volgens mij is het partij standpunt dat je landbouwgrond moet zien als goedkope bouwgrond!
  En een partij die stikstof ziet als quotum dat voor een appel en een ei van de veehouderij naar de industrie en de woningbouw overgeheveld moet worden!

  1. Voor een appel en een ei??? In Brabant wordt het gewoon afgepakt……Stelen heet dat in goed Nederlands. Met de groeten van de VVD. Collega’s die voor deze partij op de lijst staan zouden zich moeten schamen.

 2. Natuurlijk moet je landbouw grond koesteren en zeker niet vervuilen met zonnepanelen, maar ja stiekem hoop je wel dat ze net jou perceel nodig hebben voor woningbouw is er nog nooit een minder van geworden.

 3. er is maar 1 boerenpartij en dat is de BBB. er zit toch niemand meer op de vvd te wachten Bestaat uit een partij die kan liegen als de beste.

  1. En geeft twee volle termijnen nog steeds een pensioen voor het leven?

 4. Ik kan me niet voorstellen dat je als veehouder nog ooit op de VVD wilt stemmen. Als je ziet wat ze bij ons in Brabant voor ellende hebben aangericht…. Dankzij de VVD moeten Brabantse veehouders voor 1 januari 2024 hun stallen groen label gemaakt hebben. Dit ondanks dat de stalvloeren, volgens enkele juridische uitspraken, bij lange na niet reduceren van wat er beloofd werd. Dit ondanks dat 2/3 van de melkveehouders dit financieel niet kan dragen. Dit ondanks deze vloeren bewezen levensgevaarlijk zijn voor mens en dier. Het college is oorverdovend doof voor al deze argumenten. En deze plannen kwamen niet uit de koker van D66 of GroenLinks. Nee; het was de VVD die met dit rampzalige idee op de proppen kwam. Als het er op aan komt, zo blijkt telkens weer, geeft de VVD geen donder om de agrarische sector.

  1. En zo is het maar net… bbb is nog het enige wat overblijft. …

  2. Schandalig ook de ene provincie wel de andere niet, hier gld nooit wat over gehoord, 2013 nog gewoon met roosters gebouwd.

  3. Rutte heeft een beter geheugen dan mening veehouder. En dan gaat het mis.

Beheer
WP Admin