Foto: Koos Groenewold PluimveeAchtergrond

Meld je nu aan voor de Pluimveerelatiedag

Aanstaande donderdagmiddag 3 oktober dan is het zo ver, dan organiseren Pluimveehouderij en LTO/NOP de Pluimveerelatiedag op evenementenlocatie De Basiliek in Veenendaal (U.).

Dit grootse Nederlandse evenement van en voor de pluimveesector is er één om niet te missen. Ontmoet collega’s, leer van elkaar en wordt bijgepraat over de toekomstige ontwikkelingen in de pluimveehouderij. Pluimveehouderij en LTO/NOP hebben een programma opgesteld dat je inzichten geeft in de kansen in de markt. Tijdens alweer de zevende editie van de Pluimveerelatiedag krijg je handvatten om in te springen op de ontwikkelingen in de markt zodat je jezelf kunt verzekeren van een goede uitgangspositie voor de toekomst.

15 nationale en internationale sprekers

We hebben een selectie van 15 nationale en internationale sprekers benaderd die hun expertise met de Nederlandse pluimveehouders willen delen. Naast een plenair programma hebben we dit jaar voor het eerst vier deelsessies, voor respectievelijk de legsector, de vleessector, de vermeerderaars en voor de biologische pluimveehouders. Daarmee willen we uitstralen dat we staan voor de hele pluimveesector. Hoofdredacteur Fabian Brockötter en LTO/NOP voorzitter Eric Hubers heten je van harte welkom in De Basiliek in Veenendaal. Meld je nu nog aan via boerderij.nl/Pluimveehouderij/Pluimvee-Relatiedag. Al meer dan 200 mensen gingen je voor. We zien elkaar op 3 oktober in Veenendaal!