Premium
Mark van den Oever van Farmers Defence Force tijdens het boerenprotest in Stroe (Gld.), 22 juli. - Foto: Mark Pasveer AlgemeenNieuws

Landbouworganisaties willen gesprek over stikstofdoelen

Reacties

 1. EROSIE als norm. Raar maar waar , dramatisch. Niks Europees aan. 1 Europese norm , als we het over verplichtte Europese regelgeving hebben. Met de Duitse norm zouden de Nederlandse problemen acuut opgelost zijn !

 2. Kirsten, je kletst maar wat. Boeren willen helemaal geen inhoudelijke discussie over stikstofproblematiek, want er is geen probleem. Het is slechts een op papier gecreeerd ‘probleem’. Alle natuur in Nederland heeft zich de afgelopen 30-40 ontwikkeld MET ALLE BESTAANDE ontwikkelingen binnen de veehouderijen, het verkeer en de industrie. Het zijn slechts DE GEWENSTE natuurdoelen van D’66&co die niet tot ontwikkeling komen. Zij weten echter niet dat je natuur niet kan dwingen, dus zal die stikstofproblematiek NOOIT opgelost worden. Boeren snappen dat; burgers, ambtenaren en de pers snapt dat niet.
  Daarnaast is er geen draagkracht, geen perspectief en dus NIETS TE VERLIEZEN.
  Bedenk daarbij dat we allemaal al 2 jaar worden GEGIJZELD door een paar milieu-freaken, gedekt door een kleine meerderheid in de 2e kamer. Absoluut geen afspiegeling meer van wat onze bevolking wil. Die willen gewoon een betaalbaar huis, goed en goedkoop eten en gewoon autorijden. Daarom heeft niemand zin in deze arrogante politiek waarin NIEMAND meer vertrouwen heeft.
  Basta !
  De BEUK ERIN !!!

 3. Snapt vno/ncw ook dat ze straks 40% in mogen leveren? 2 van 5 banen van schiphol. Een rotterdamse haven die moet halveren… de helft minder weg transport. Het houd niet op bij de landbouw de rest volgt ook!

  Vno ncw wordt nu een worst voor gehouden van jullie mogen straks bouwen maar indertussen moeten die toch ook beseffen dat er niets gebouwd gaat worden maar vooral afgebroken wordt met een gigantische werkloosheid als gevolg. Deze stikstofellende houdt niet op bij de landbouw! En dan is de landbouw nog een sector die net zoveel depositie ontvangt als dat er uitgestoten wordt en daarmee netto 0 doet. De opgaves voor schiphol, het havengebied transport en industrie zijn vele malen groter doordat er geen stikstof uit de lucht opgenomen wordt.

  Voor iedereen in nederland denk na en geef die worst die van der wal voor de neus houd terug. Voordat je het weet zit je werkloos thuis.

 4. Hoe langer de boeren dit tot de provinciale verkiezingen kunnen rekken, hoe meer voordeel ze krijgen. Rustig aan dus.

Beheer
WP Admin