Premium
Voor elke mening een partij. Dat vinden we terug in de behartiging van de landbouwbelangen. Daar fokken de organisaties ook als konijnen, aldus Vergaderboer. - Foto: Mark Pasveer AlgemeenColumn

‘Landbouworganisaties fokken als konijnen’

Reacties

  1. Helemaal eens met vergaderboer.Gisteren nog in alle kranten;het mes moet fors in de veestapel rond natuurgebieden!Waar blijft nu het CDA of andere boervriendelijke partijen,je hoort of ziet ze niet.Allemaal denken ze wat kan mij die paar boeren schelen,een beetje mee wauwelen hoe slecht het gaat met de natuur en het milieu levert meer stemmen op als dat je achter de boeren gaat staan.Het CDA valt mij ook al zwaar tegen,daar beginnen ze ook al met verkleining veestapel.En Carolien v.d. PLas van B.B.B?normaal is ze niet van de tv buis af te slaan,nu blijft ze oorverdovend stil.

  2. Na de sigaren- en textielindustrie gooit nederland nu de landbouw over de schutting. Heeft niks met het aantal landbouworganisaties te maken. Maar ik weet het goed gemaakt: als de boeren komen tot één landbouworganisatie belooft de regering om te stoppen met de treitercultuur tegen boeren. Ik denk niet dat de regering het risico neemt.

  3. Vergaderboer????? Niks over ons zelf afgeroepen, waar LTO heeft nagelaten, gefaald, alleen maar concessies doen,rapen de boeren de scherven op.

Beheer
WP Admin