Premium
FDF-voorman Mark van den Oever en Sieta Keimpema tijdens een protest van Farmers Defense Force op het Malieveld tijdens het landbouwdebat in de Tweede Kamer. - Foto: ANP AlgemeenColumn

‘Kracht trekkeracties FDF voorbij’

Reacties

  1. @BS, Als je zo’n succes en impact hebt als FDF dan is dat gewoon niet te evenaren. Maar ze hebben met hun actie toch wel weer de landbouw in het nieuws gekregen.En wat betreft het vuile werk van LTO. Waar de andere actie groepen er a snel uit waren dat het trekken aan een dood paard was bleef LTO door emmeren. Totaal niks bereikt maar wel heel veel tijd verspild.

  2. Kracht trekkeracties FDF voorbij.
    Ja, de kracht van de trekkeracties is voorbij, maar is de kracht van de actie ook voorbij? Als ik het gespannen gezicht van de heer Rutte zie vraag ik mij af of de extra overleggen van het kabinet alleen over het asielvraagstuk gaan. Volgens mij gaat het over het algehele vertrouwen van de samenleving in het besturend vermogen van dit kabinet.

  3. FDF is net als DDB in de positie gekomen van dorpsgek die door niemand meer serieus wordt genomen. In beide gevallen onder de (mede)leiding van Sieta.
    Toch blijft het zelfvertrouwen van Sieta onaangetast.

Beheer
WP Admin