Premium
Joost Eerdmans is fractievoorzitter van JA21. - Foto: ANP AlgemeenNieuws

JA21: Oostvaardersplassen als graanschuur van Nederland

Reacties

 1. Paniek voetbal van ja21 .
  De KRW is Europese wetgeving.
  Europa heeft zich ook te houden aan het akkoord van Parijs.
  Dus wat epping wil kan helemaal niet ,allemaal gepasseerde stations

 2. Sommige boeren omarmen het gezegde: de een z’n dood, is de ander z’n brood.
  Toch wel prettig, dat het regeringsbeleid niet door boeren wordt gemaakt.
  Houden zo.

  1. Dertig jaar hebben regeringen geprofiteerd van de boeren. Voedsel onder de kostprijs laten produceren en de boeren vervuilers genoemd. Hopelijk verandert dat en krijgen boeren het respect wat ze verdienen. Regeringen zullen hun beleid ook gaan aanpassen om boeren extra te laten produceren om de oude situatie te herkrijgen.

 3. Als je je doelen te hoog stelt, weet je zeker dat je ze niet haalt.

  Laten we maar niet terug gaan naar voedsel overschotten maar de schaarste behouden. Door schaarste gaan de voedselprijzen omhoog. Hoge prijzen in het westen worden getolereerd, hoge voedselprijzen in arme landen niet. Het westen zal dan voedsel moeten geven om de mensen daar te houden. Je ziet dat veel landen nu hun grenzen sluiten voor export van voedsel en voer. Dat kan europa ook gaan doen maar dan hebben de arme landen nog weer minder.
  Boeren worden de nieuwe oliesjeiks

 4. Ik vrees dat JA21 nog een lange weg te gaan heeft met zijn voedselzekerheid plan. Ik hoor niemand meer over de productie van medische hulpmiddelen en medicijnen in eigen beheer in Europa. Twee jaar geleden een h*** punt toen al deze zaken niet of onvoldoende aanwezig waren. Als Poetin zijn oorlog stopt en de boeren weer zaaien in het Oosten, zijn onze leiders de huidige angst voor duur brood al lang en breed vergeten en gaan over tot de ord van de dag Netura 2000 en Bio diversiteit dit onder aanvoering van de Groene Clubs en de stikstof haters.deze reactie is automatisch gemodereerd

Beheer
WP Admin