Premium
Er is onvrede over de manier waarop de Tweede Kamerfractie is omgegaan met de kritische motie over het stikstofbeleid die is aangenomen tijdens de algemene ledenvergadering van de VVD op 11 juni. - Foto: ANP AlgemeenNieuws

Het rommelt in de VVD, Overijssels Statenlid stapt op

Reacties

  1. De grootste boef is de natuurmafia ze geven geen inzicht in financiële geldstromen hoeven geen financieel verslag aan hun leden te overleggen als enige vereniging van Nederland. De kunstmatige wensnatuur zal altijd afhankelijk blijven van de agrarische sector. Stikstof komt vooral vrij bij omzetten van organisch materiaal .in weerribben en wieden komt veel stikstof vrij door werkzaamheden van natuurorganisaties die daar gigantische bedragen aan subsidie s voor ontvangen ongeveer 2x de kosten van projecten .

  2. Als je lang aan de macht bent, verandert je hypofyse. Dan ben je niet meer gebonden aan je overtuiging maar staat alles in het teken om ‘aan de macht te blijven’. Desnoods met een linkse regering en een links programma. Dan heb je geen enkele moeite om te liegen, te vergeten en kiezers te bedriegen. Dit soort mensen zullen ook nooit vrijwillig opstappen. Poetin, Amin, Bouterse, Erdogan, allemaal leiders met een overtuiging ergens aan begonnen en geleidelijk hebben ze ook allemaal de zelfde verandering ondergaan in hun hersenen met de bekende kwalijke verandering van geest….
    Dus, je kunt hem niets kwalijk nemen…
    (Maar uit de geschiedenis blijkt altijd dat 1 ding uiteindelijk sterker is; de wil van het volk wint uiteindelijk altijd én het begint bijna altijd bij studenten en boeren…)

    1. Er zijn mensen die gaan liever tegen beter weten in kapot dan dat ze toegeven. Iedereen die pinokkio en Kaag blijft steunen wordt meegetrokken in de beerput van Rutte en zijn hypocriete boevenbende.

  3. Tja het is ook echt d66 beleid, maar wat wil je ook? Een formatie met een sterke Kaag en een aangeschoten Rutte, hopelijk beseffen ze dat het zo niet verder kan.

Beheer
WP Admin