Premium
De nieuwe sancties voor Rusland waarover de regeringsleiders van EU-landen zich buigen, zijn "wel ongeveer de zwaarst denkbare", aldus premier Mark Rutte na afloop van de EU-top in Brussel op 25 februari. - Foto: ANP AlgemeenCommentaar

‘Gevolgen inval Oekraïne niet te overzien, sancties samen dragen’

Reacties

 1. Vooraf zeer stoere taal van het westen maar nu wordt er niet veel gedaan. Wel blaffen maar niet doorbijten. Had het westen dat gevraagde briefje maar aan poutin gegeven. Oekraine wordt nooit navo en eu lid dus dat briefje geven kon gerust. Het westen is verantwoordelijk voor de slachtoffers.

  1. Wij kunnen niet voor Oekraïne beslissen. Dat zou het zelfbeschikkingsrecht aantasten.
   Daarnaast zou het niets uitgemaakt hebben. Het gaat Poetin helemaal niet om een buffer tegen de NAVO. Hij wil een groot Russisch rijk.
   De politiek van Poetin komt niet voort uit angst voor het Westen. Het komt voort uit minderwaardigheidsgevoelens. Vanuit deze minderwaardigheidsgevoelens streeft hij naar een groot Russisch rijk.

  2. Ok bennie, dat is ook een mogelijke verklaring. Maar ook dan kun je beter een handtekening zetten dan oorlog krijgen. Dan het volgende: de baltische staten. Zijn die een oorlog tussen poutin en de navo waard? Waarom hebben wij die drie landen het lidmaatschap van de navo gegeven?

 2. In nederland hebben we de ‘ pluk ze wet’. Ben je stout dan pakt de overheid je geld af. Poutin is stout dus pak je zijn vermogen af alsmede van alle russen die bij hem horen. Maar nu kletsen ze over bevriezen ipv afpakken. Dus de stoere taal vooraf is voor de buhne. Poutin lacht zich een breuk. Bevriezen in de tijd dat je toch geen rente krijgt.

Beheer
WP Admin