Premium
Gert Brommer, voorzitter VVD-netwerk Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit, zegt partijlidmaatschap op vanwege het coalitieakkoord. - Foto: Frank Uijlenbroek AlgemeenInterview

Gert Brommer: ‘Ik ben zwaar, zwaar teleurgesteld in de VVD’

Reacties

 1. @ Smolders. U speelt het op de man, als of de andere mensen in het Haagse de zaak wel beter zouden regelen. Als er iets ontbreekt aan onze politieke leiding is het “door denken en overzien van de besluiten op langere termijn”.
  De stikstof problematiek is in Brussel ontstaan door Nederlands toedoen en voor de Natura 2000 tuntjes geldt hetzelfde en hier hebben de politici ten tijde van het opstellen van de plannen zitten slapen of op zijn minst hebben ze niet overzien wat de gevolgen zouden kunnen zijn in het meest zwartste scenario. Voor het wilde dieren beleid (Oostvaardersplassen, ooievaar bescherming) en nu de wolvenbescherming. We weten hoe de OVP is afgelopen en de invloed van de ooievaars op het weidevogel bestand,m zo kunnen we allemaal voorbeelden bedenken waarbij de ene wetgeving de andere tegenwerkt of teniet doet.

 2. Je doorziet het nog steeds niet; Pinoccio-Rutte heeft Nederland en zijn ziel allang verkocht aan het World Economic Forum.
  Als prijs zal hij straks daar een mooi baantje krijgen tussen de echte ‘rijken der aarde’.
  Orienteer je verder op Blackbox-TV of De Blauwe Tijger en je zult te horen krijgen wat we nog meer kunnen verwachren.
  Einde verhaal voor de Nederlandse landbouw (en onze eigen identiteit)

 3. Kan ik mij heel goed voorstellen heer Brommer.
  Vraag mij af hoe lang het nog moet duren voordat VVD en CDA met dit afbraak stikstof beleid stoppen .
  Het beleid is enkel en alleen op gebakken lucht gebaseerd .
  En het veroorzaakt veel psychologische -financieel en economische schade voor dit land .
  Er gaat een groot gedeelte van de agrarische en toe levering bedrijven naar het buitenland verdwijnen.

 4. Ik kan me de frustratie voorstellen. Brommer is niet de eerste die de VVD heeft verlaten en die vermoedelijk als commentaat heeft gekregen, “Het spijt ons dat u bedankt. U bent ten allen tijde weer welkom”. Met je argument als opstapper wordt niets gedaan, omdat de partij blijkbaar lijdt aan Machtsdenken, terwijl de macht in het kiezerslegioens op plaatselijk niveau zit. Bij ons is de totale gemeente fractie opogestapt en zal de komnende verkiezingen als Lokale partij doorgaan met vermoedelijk niet minder zetels dan nu. Bij andere partijen heerst ook een stemming van “Den Haag en Brussel zijn ver weg en overheersen het lokale gevoel met hun machtsdenken”.

 5. Vvd en cda worden beheerst door stadsen, plattelanders hebben daar niks meer te zoeken. Bbb heeft dat goed gezien en spingt in het gat wat die twee maken.

  1. Heer Brommer wat had u anders verwacht met een voorman als Rutte hij is dikke vriendjes met Jord Kelder ……
   En de VVD is er nog nooit geweest voor de kleine zelfstandige alleen voor het groot kapitaal, en daar staat zat over in, bouwen en nog eens bouwen, data centers ,zonneparken, distributie centra, enz.enz….
   En links wordt stil gehouden met ons, die ons met hartenlust mogen kleinere en elimineren! En Rutte mag daarvoor zijn wensenlijstje kompleet uitvoeren

Beheer
WP Admin