Premium
Foto: ANP AlgemeenNieuws

Consument: kip en varken hoort op het menu

Reacties

  1. goed onderzoek. Er komt ook duidelijk naar boven dat de consument geen idee heeft dat ze door een handje vol mensen verkeert voorgelicht worden. Ze denken dat concepten en beter leven ook milieu vriendelijker zijn dan reguliere dieren. Partijen laten de consument geen keus in de grote winkels. Als de reguliere naast de concepten in de winkels zouden liggen, dan gaat de consument voor de reguliere. En vooral als daar een milieu sticker op zou zitten, zoals de werkelijkheid is.

  2. Dit is een non onderzoek; vraag dezelfde mensen of ze willen dat de benzine duurder wordt, het antwoord is voor 90% nee, terwijl nu toch de grootste naïveling wel weet dat er een relatie bestaat tussen fossiel en klimaat. Maw, pluimvee en varkenssector; vraag jezelf af of je nog bestaansrecht hebt on de huidige vorm. Ik weet het antwoord al.

    1. Wees realistisch, denk je dat iemand de auto laat staan? Ga dan voor een zuinige. Er is een middenweg!!

    2. Als overheden er in slagen deze fake crisis die 99.7% van de populatie overleefd nog een paar jaar door te laten etteren heeft niemand meer geld voor of geld over voor bio. Klimaatsverandering is van alle tijden en gebeurde ook toen we nog geen SUV’s reden. Ik woon hier in Canada aan de rand van wat ooit een tropische binnenzee was. Co2 was toen tussen de 10 en vijftien keer zo hoog dan nu. Als je zegt dat we beter met het milieu om moeten gaan ben ik het er mee eens. Echter CO2 volgt de temperatuur op zo’n 800 tot 1000 jaar. Logisch ook want eerst warmt de dampkring op, dan duurt het heel veel jaren voordat de meren en oceanen ook een klein beetje opwarmen Warmer water houdt minder CO2 vast dan koud water en het water laat wat CO2 los als het warmer wordt. Verreweg het meeste CO2 zit in de oceaan. Zolang overheden het zich kunnen veroorloven om jouw zuur verdiende centen geld over de balk gooien voor windmolens en zonnepanelen is de nood nog niet zo hoog.

  3. De vraagstelling bepaald al voor 80% de uitkomst.Zo worden enquêtes vaak gemanipuleerd om het in hun ogen juiste en gewilde antwoord te krijgen.Zo wordt de 2e kamer ook voor de gek gehouden wat tot gevolg heeft een volkomen onwerkbare wetgeving.

  4. 0.4% van de bevolking die de andere 99.6% probeert om hun mening (let wel in hun ogen de enige ware ) op te dringen met leugens en laster

Beheer
WP Admin