Premium
Foto: Bert Jansen AlgemeenAchtergrond

De belangrijkste punten uit het Boerderij Verkiezingsdebat

Reacties

 1. Wanneer begrijpen boeren die op een verjaardagspartijtje ondernemers noemen nu niet dat het roer om moet en dat Nederland meer is dan 6% boeren Mijn advies stem vooral BBB want dan ga je zeker naar de roosmarie ik zou toch Dilan overwegen een mooi wijf met kloten

 2. Misschien eerst het glb 2023 eens goed afwerken en daarna zorgen dat je beloftes nakomt want dit getuige weer niet van betrouwbaarheid de generieke korting op uitkering die boven ons hoofd hangt?!

 3. grappig mevrouw vledder wil ook wat zeggen maar gelukkig is het eind inzicht voor de meelopers van het cda. geen hond die daar nog op stemt.

 4. Weer maar is een reden om vooral geen cda te stemmen. Het landbouw akkoord was een dictaat, een opeenstapeling van regels en eisen waar je moch tekenen bij het kruisje!

  1. Meneer Smolders ik stem geen CDA nooit gedaan en nu ben ik het helemaal niet meer van plan maar ik verschil sterk van mening over je opmerking dat het landbouw akkoord een dictaat was met een opeenstapeling van regels en eisen waar je mocht tekenen bij het kruisje!, dit is zowel feitelijk als inhoudelijk onjuist, er is alles aan gedaan om tot een landbouwakkoord te komen maar dat dit er niet is gekomen is de schuld van de boeren de boeren en nergens anders van.
   Ik speel geregeld een potje poker met mijn schoonzoons die hebben van mij geleerd dat je je hand niet moet overbieden de boeren hebben hun hand overboden en nu willen ze de schuld bij de winnaar neerleggen. Want wees nu eens eerlijk Nederland gaat de veestapel drastisch inkrimpen we gaan de kant op van kringlooplandbouw dat is niet wat u voor ogen had maar wel de realiteit
   Overigens vergeet niet woensdag te stemmen (mijn stemadvies Dilan Yeşilgöz-Zegerius de enige die echt kloten heeft )

Beheer
WP Admin