Premium
Caroline van der Plas is de winnaar van de FoodAgriTop 50. Op de foto de uitslagenavond van de verkiezingen voor de Provinciale Staten. De Boer Burger Beweging behaalde een enorme overwinning en werd de grootste partij in de Eerste Kamer. - Foto: ANP / Hollandse Hoogte / Dirk Hol AlgemeenInterview

Caroline van der Plas: ‘Against all odds zit in mijn karakter’

Reacties

  1. Zo, wat ben ik blij dat Caroline met de BBB stevig in de volksvertegenwoordiging zit, eindelijk hoop. En wat zien we, direct resultaat met moties die het PAS schandaal eenvoudig kunnen oplossen. Realiteitszin, rechtvaardigheid. Dat zijn woorden die het gevallen kabinet niet meer kenden. Van der Wal, Adema en ook Rutte en het CDA hebben ongelofelijke en onrechtvaardige schade toegebracht aan de landbouw, maar ook aan Nederland.

  2. Caroline ga nu niet naast je schoenen lopen want je stuurt niets meer en minder aan dan de boerenpartij boeren maken 6% van de bevolking ui op basis daarvan zou je 9 zetels kunnen halen maar je kreeg er 6
    En de slogan ik sta met mijn voeten in de klei is niet alleen discutabel maar feitelijk onjuist want we zitten hier rond Deventer op zandgrond ( of je moet afzakken nar de uiterwaarden maar daar verzuip je momenteel)

    1. Er zijn 13,3 miljoen stemgerechtigden in Nederland , daar 6% van is 798.000 ! nooit geweten dat we zoveel boeren in Nederland hebben .

  3. Petje af wat deze dame heeft klaargespeeld. Ze is het beste wat deze sector had kunnen overkomen in deze moeilijke omstandigheden waarin we verkeren. Ik weet nog goed dat er in vakbladen als deze ettelijke jaren geleden werd aangegeven dat er niemand was binnen onze sector die in talkshows eens goed weerwoord kon bieden aan het destructieve polariserende geluid en ineens was ze er. Realistisch en nuancerend ontwapenend eerlijk en oprecht. Top!

Beheer
WP Admin