Premium
Foto: DPA AlgemeenNieuws

Brussel wil 35 miljard kuub biogas in 2030

Reacties

  1. Als we alleen biogas mogen / moeten produceren van de mest geproduceerd door bio dieren, vrees ik dat de hektare opbrengsten gaan dalen omdat alle organische materiaal uit mest, stro en ander afval wordt vrwerkt tot gas en niet ten goede komt aan de bodem. Bodem vruchtbaarheid en bodemstructuur is kennelijk in de toekomstige landbouw van ondergeschikt belang. Alles omdat er Progressieve elementen in onze wereld rondlopen, die het idee hebben da als het Bio heet alles goed komt. Afwachten.

  2. Van de ene op de andere dag kan de wereld totaal veranderen ik zeg het al jaren dat we heeeeel dicht tegen een wereld conflict zitten.

  3. voedselzekerheid komt door oorlog ineens in ander daglicht te staan…extensivering en gedwongen biologisch is ineens van de baan lijkt het…..

  4. En dan willen ze in Nederland naar vermindering van vee en grondgebonden veehouderij binnen 10 jaar, dan weten ze zeker dat er geen biogas komt. Laat de voedsel- en energievoorziening maar over aan de linkse partijen dan weten we zeker dat het mis gaat.

  5. Dan moeten we ruimere derogatiehebben. Van kringloop biodiversiteit en landschapsgrond krijg je geen gas in de mest. Het ene willen maar het andere komt er vaak uit bij onze linkse beleidsmakers

  6. Ze kunnen in den Haag de mest bij mij kopen, natuurlijk voor een mooi bedrag. Niet meegeven en dan afwachten wat hun er voor willen betalen. Ik wil wel een EERLIJKE prijs.

  7. Eerst 25% bio en nu meer biogas. Wat is het nou? En morgen als veel boeren miljoenen hebben geinvesteerd? Laat de ambtenaren het gas maar produceren, de pieper ‘s nachts meedragen en elk weekend werken. De boer moet dit, de boer moet dat: de boer moet niks.

Beheer
WP Admin