Premium
Bert van Donselaar: “Veel buitenstaanders beseffen niet dat de stad bestaat omdat boeren hun voedsel produceren.” - Foto: Herbert Wiggerman AlgemeenInterview

Bert van Donselaar, LTO Noord: ‘Kritiek is een cadeau’

Reacties

 1. Donselaar wat een onzin verhaal. Doordat LTO zijn werk niet goed doet dus niet opkomt voor de boeren DE LEDEN DUS komen er andere partyen die wel doen waar een weldenkende boer om vraagt . krijg je veel kritiek en daar moet je niet trots op te zijn want dat wil zeggen dat je je werk niet goed doet. het is puur maten naaierij wat het LTO doet. dus bertje als je niks weet zeg dan niets komt ook niet dom over. FDF doet namelijk wel wat de boer vraagt.

  1. Wat heeft FDF voor de boer bereikt? Wat hebben zij aan het politieke beleid weten bij te sturen?
   Ik kan niets, he-le-maal niets vinden.
   Misschien kun jij iets noemen?

  2. Nogmaals bennie: een haagse ambtenaar of politicus gaat in gesprek met een lto-er en weet dat ie wel gaat winnen. Ook dat die lto-er thuis vertelt dat ie er alles aan gedaan heeft om die ambtenaar of politicus te overtuigen. En dan mét het bestaan van fdf: die ambtenaar of politicus zet lager in omdat hij weet dat fdf scherp toekijkt. Lto krijgt iets meer voor elkaar. Wat heeft fdf bereikt? Dat ambtenaren en politici wat minder aan de strop trekken.

 2. Agractie en Farmers Defence Force, in de provincie is men er soms blij mee. Ik heb echter niet de indruk dat dit geldt voor de landelijke LTO. Deze Haagse club begrijpt naar mijn idee maar weinig van het platteland en de problemen op het boerenerf. Regionale LTO ers moeten naar mijn mening de Haagse LTO BOBO’S veel meer op de huid zitten.

Beheer
WP Admin