Premium
Foto: Henk Riswick PluimveeColumn

‘Aerius is óók niet 100% zeker’

Reacties

 1. Ik deel de mening dat SSC de aangewezen partij is om juridische stappen te ondernemen wanneer die mogelijkheid realistisch is.
  Dat tot nu toe alleen gedacht wordt over een procedure is begrijpelijk.
  Er is echter een spoedeisend belang om een procedure te starten
  Wat houdt SSC tegen om een procedure te starten?
  Dat Aerius niet geschikt is om vergunningen te verlenen is in de aanwezige jurisprudentie zover ik nog weet geen onderdeel geweest van een procedure.
  Volledigheidshalve verwijs ik naar het standpunt van o.a. dhr Willem Bruil. Wanneer aeriusmodel niet meer gebruikt mag worden om vergunningen te verlenen dan is er wel een alternatief nodig om vergunningverlening mogelijk te maken
  De schrijver van deze column dient goed te beseffen dat het creëren van een vacuüm in de mogelijkheid om vergunningen te verlenen zeker niet in het voordeel zal werken van de landbouwsector.
  Om een verstandige keuze te maken zal het bestuur van SSC de voors en tegens af moeten wegen
  Gaan ze oude schoenen weggooien voordat er nieuwe zijn? Lijkt mij zeer onverstandig.

  1. Die nieuwe schoenen komen er pas als de oude weggegooid moeten worden door een rechter. Het is idd wel verstandig om op de vraag naar een nieuw systeem een antwoord te hebben. Als je dit kant en klaar hebt op een presenteerblaadje kun je het mss in de goede richting sturen.

 2. We kunnen nu wel stoppen met het benoemen dat nederland het beste en slimste jongetje van de klas is. Nederland is een land waar ze zich steeds in eigen voet schieten. Ze maken er een puinhoop van en jagen de mensen in armoede.

Beheer
WP Admin