Premium
Aanhangers van actiegroep Nederland in Verzet protesteren samen op de Dam in Amsterdam met diverse truckers, vissers en boeren tegen het huidige regeringsbeleid in het algemeen en de saneringen voor de boeren in het bijzonder. -Foto: Sandra Uittenbogaart AlgemeenNieuws

Adhesie van Trump en Le Pen opmerkelijk

Reacties

 1. Trump / Le pen passen precies in het rijtje fdf / agri aktie ect .
  Klimaat ontkenners en democratie is ook niks
  Want als ik verlies is het fraude .
  Ze geven om niks natuur /millieu / klimaat / of het nu ten koste van de toekomst van hun eigen kinderen of kleinkinderen gaat .
  als ze maar winst kunnen maken .

  1. @Breukink. Wie zegt dat zij niets geven om klimaat of natuur. Zij zien Natuur als een aan verandering onderhavige ontwikkeling die reeds eeuwen zijn eigen weg gaat en voor hen is het niet een door mensen vastgesteld plan m.b.t. Wie wel en wie niet in ons landschap aanwezig mag zijn. Dit noem ik plannatuur dus achter de vergadertafel vastgesteld. Oh wee als deze normen niet gehaald worden, dan zoeken ze een zondebok.

 2. Donald Trump en Marine le Pen zijn hooguit supporters van de Nederlandse boerenacties. De steun die zij uitspreken zullen we weinig aan hebben.
  Overigens lees ik termen als “The world is going Dutch”. Dat is toch zeker het summum op het ego van de heer Rutte als leider van dit gave Nederland.

Beheer
WP Admin