Premium
Langs sloten en watergangen moeten verplichte bufferstroken worden aangehouden. Vanuit het GLB vanaf 1 januari dit jaar, vanuit de mestregels vanaf 1 maart zo is de bedoeling. - Foto: Peter Roek AlgemeenAchtergrond

Aan de slag met het GLB

Reacties

  1. Ik snap dat het een gedoe is, maar je moet er wat voor over hebben niemand krijgt zijn centen zomaar cadeau. Mijn advies als het als te moeilijk wordt ervaren (wat ik me heel goed kan voorstellen) zou ik het laten doen kost een paar cent maar dan kun je veel gedoe voorkomen.

  2. Hier in ons Brabants dorpke hebben ze volgens mij nog niets vernomen over de bufferstrook regeling.
    Ik denk, dat ze nog nergens van weten zo te zien.
    En dat zou zomaar kunnen, want in het verleden kwam het ook al vaak voor dat ze veeeel te laat op de hoogte waren gebracht van nieuwe regels.
    Kunnen ze niks aan doen, dat ze van niks weten.

  3. De perceelsgrenzen kloppen niet, de nieuwe bgt grenzen kloppen niet (bijna altijd in uw nadeel, wat toevallig), de begrenzing van de landschapselementen kloppen niet of zijn weggelaten (zelf intekenen), de bufferzones, met een digitale tovertruc in alle percelen getoverd kloppen niet en kunnen ook niet kloppen. Wat denk je zelf, kan RVO dit op zo’n grote schaal goed doen, natuurlijk niet. Zelf week vrij plannen, je hebt toch niets te doen, om alles te corrigeren naar werkelijkheid. Ik zou wel eens willen zien dat ze dit een burger aandoen, de hel zou losbreken. Chantage met het GLB premie als straks alles door ons gratis in kaart is gebracht zullen de premies dalen, de eco eisen pijlsnel stijgen totdat slechts een handvol eco-eco-eco boeren de poen te pakken hebben. Zie in dat ze je te pakken hebben.

Beheer
WP Admin