Home

Nieuws 7 reacties

LTO-directeur nodigt Greenpeace-directeur uit

LTO-directeur Hans van den Heuvel nodigt Joris Thijssen, directeur van Greenpeace, uit voor een persoonlijk gesprek, naar aanleiding van de open sollicitatie die Thijssen verstuurde voor de functie van voorzitter.

Wat Van den Heuvel betreft, is het behartigen van de belangen van de LTO-leden, een ander vak dan campagne voeren voor donateurs. “Als voorzitter mag u de standpunten van de vereniging uitdragen”, schrijft de LTO-directeur.

Daarbij wijst Van den Heuvel op het feit dat LTO eerst met de leden in gesprek wil over het profiel van de nieuwe voorzitter. Hij nodigt de Greenpeace-directeur van harte uit om zich verder te verdiepen in de lobby-strategie en de inhoudelijke punten van LTO en noemt een persoonlijk gesprek welkom.

Lees ook: Greenpeace-directeur wil LTO-voorzitter worden

Laatste reacties

 • Bennie Stevelink

  Mijn eerste indruk: een top reactie van Van den Heuvel.

  Ik had begrepen dat ze bij FDF nog een nieuwe onderhandelaar zoeken. Als het bij LTO niet wat wordt kan Thijssen daar misschien wel op solliciteren.

 • kleine boer

  bennie een andere reactie van jou had niemand verwacht....

 • bankivahoen

  Al schijt lto bij jou op tafel dan vindt je het vast nog top Benny, je verafgoding kende geen grenzen op allerlei reacties van je te lezen.

 • Bennie Stevelink

  @kleine boer en @bankivahoen, wat was volgens jullie een betere reactie geweest?

 • Bennie Stevelink

  Ik hou er rekening mee dat de “sollicitatie” een valstrik is om heethoofdige boeren uit te lokken gigantisch te keer te gaan. Daardoor wordt bij het publiek het beeld gewekt dat boeren haatdragend zijn tegen alles wat met milieu te maken heeft. Dat past vervolgens precies in het straatje van Greenpeace.

 • kleine boer

  Beter was geen reactie !!

 • veldzicht

  Dat neemt toch hopelijk niemand serieus dat die Hans v.d.Heuvel voorzitter wil worden van LTO. Greenpaece,een van de grootste vijanden van de boeren ,ik vind het tenminste een walgelijk clubje waar ik niks mee te maken wil hebben.En Bennie Stevelink, inderdaad,dat hele milieu komt mij onderhand de strot uit en ik ben niet de enigste gezien de groei van FvD.

Laad alle reacties (3)

Of registreer je om te kunnen reageren.