Home

Nieuws laatste update:18 jul 2016

Britse staatssecretaris mag blijven

De Britse staatssecretaris voor landbouw George Eustice blijft na de ingrijpende 'reshuffle' van de regering May op zijn post.

Eustice is een verklaard voorstander van het uittreden van zijn land uit de Europese Unie en heeft altijd verklaard dat Groot-Brittannië de boeren net zo veel steun kan bieden als ze nu uit het EU-landbouwbeleid ontvangen. Hij gaat nu als staatssecretaris werken onder de nieuw benoemde minister Andrea Leadsom, die eveneens voor het Britse referendum campagne heeft gevoerd voor 'Leave'. De National Farmers Union heeft de minister, zoals gebruikelijk, een wensenlijst voorgelegd en ook aangedrongen op snel overleg over de toekomst van de Britse landbouw.

Of registreer je om te kunnen reageren.