Home

Nieuws 2 reacties

Baas RVO.nl vertrekt

Den Haag - De directeur-generaal van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl), Ab van Ravestein, vertrekt bij de dienst.

Hij wordt algemeen directeur van de RDW (Dienst Wegverkeer). Van Ravestein was sinds 1983 werkzaam bij het ministerie van Economische Zaken. Hij bekleedde hier een aantal verschillende functies. Op 1 januari 2014 werd hij benoemd als directeur-generaal Uitvoering van RVO.nl.

Van Ravestein start per 1 oktober 2014 met zijn werkzaamheden bij de RDW. Binnenkort volgt meer informatie over de opvolging. Tot die tijd, neemt plaatsvervanger directeur-generaal en huidig directielid van RVO.nl, Maarten Smorenburg, zijn functie waar.

Laatste reacties

  • agpros

    Ziet hij de bui al hangen?

  • koestal

    zwaar weer op komst voor de boeren ,de mest wordt een groot probleem !

Of registreer je om te kunnen reageren.