Home

Nieuws 1397 x bekeken 5 reacties

CDA bovenaan bij gebruikers Stemhulp

Den Haag – Een derde van de deelnemers aan de Boerderij Stemhulp voor de Europese verkiezingen, komt uit bij het CDA.

Dat blijkt na de eerste tussenstand van gebruikers van de Stemhulp die Boerderij speciaal heeft ontwikkeld op basis van agrarische stellingen.

Na het CDA komt de VVD met 13 procent van de deelnemers het meest overeen met de visie van gebruikers van de Stemhulp, gevolgd door de Partij voor de Dieren (9 procent) en D66 en 50 Plus, die ieder 7 procent scoorden. Met name de stelling dat er een Nederlandse vertegenwoordiger in de Europese landbouwcommissie moet komen, vinden veel mensen belangrijk. De tussenstand van de gebruikers van de Stemhulp op Boerderij.nl kan niet worden gezien als een representatieve peiling.

Laatste reacties

 • Mozes

  Ik heb hem ingevuld en kwam uit bij de PvdA terwijl ik lid ben van het CDA.
  Zelfs Groen Links scoorde bij mij nog hoger dan het CDA.
  De Populistische Verantwoordelijkheids Vluchters van Wilders scoorden bij mij gelukkig wel het laagst.

 • aarthamstra1

  Vandaag weer minder ,minder boeren MOZES.Wel heeft men het voor elkaar gekregen dat de hardwerkende europarlementariërs een riante loonsverhoging hebben gescoord .
  Moet toegeven het CDA heeft aangegeven dat ze eigenlijk niet voor wilde stemmen .

 • agro1

  ik wilde je geen klap in je gezicht geven, maar helaas....., zoals ALLE polletiekers. reactie niet speciaal voor een bepaalde partij geschreven, ze zijn allemaal van hetzelfde onwelriekende sopje overgoten. ciolos boppe!!!

 • Fermer

  Is dit een verkapt stemadvies? Ik weet het niet, maar de rest misschien wel, dus daar stem ik ook maar op. Is dat wat de boerderij wil?

Laad alle reacties (1)

Of registreer je om te kunnen reageren.