CNHi lanceert binnenkort voor de trekkermerken Case IH, Steyr en New Holland de gratis app FieldOps, waarbij je realtime en op afstand je machines kunt beheren en checken. - Foto’s: CNHi MechanisatieNieuws

Realtime machines beheren met app FieldOpps van CNHi

Machinefabrikant CNHi heeft op de Agrishow in Brazilië een nieuwe app voor trekkermerken Case IH, Steyr en New Holland geïntroduceerd. Met FieldOps kan de gebruiker realtime en op afstand de gegevens van meerdere machines controleren.

Binnenkort levert CNHi de app FieldOps gratis via smartphone, tablet of computer. Via deze app kun je de gegevens van meerdere machines tegelijkertijd bekijken. Denk aan gegevens als de locatie van de trekker of machine, de rijsnelheid, hoeveelheid brandstof in de tank en oliedruk. Ook kun je de taakstatus van de trekker of machine opvragen, hoeveel hectare de machine nog moet bewerken en een schatting van de tijd om de taak te voltooien.

Agronomische gegevens analyseren

Daarnaast kun je via FieldOps agronomische gegevenslagen bekijken en vergelijken. Zo breng je de toestand van de bodem in kaart tijdens en na de grondbewerking. Je ziet wat er op een specifiek perceel is gebeurd en hoe het met de bodemgezondheid gesteld is.

De applicatie FieldOps is te gebruiken via je smartphone, tablet of computer. Zo kun je machinegegevens als rijsnelheid, locatie en brandstofverbruik realtime controleren en beheren.
De applicatie FieldOps is te gebruiken via je smartphone, tablet of computer. Zo kun je machinegegevens als rijsnelheid, locatie en brandstofverbruik realtime controleren en beheren.

Workflow vereenvoudigen

CHNi heeft de app FieldOps ontworpen om de volledige workflow voor de gebruiker te vereenvoudigen. Dus niet via meerdere toepassingen of beeldschermen, maar via één app waarmee je gegevens van alle machines realtime kunt beheren en checken. De applicatie is te gebruiken via je smartphone, tablet of computer.


Meer artikelen over precisielandbouw lezen? Bekijk de themapagina de themapagina 'Precisielandbouw - Perfectioneer je teelt op basis van data'.
Beheer
WP Admin