Home

Nieuws 2074 x bekeken

Derde editie Agrotechniek Holland al voor driekwart volgeboekt

Biddinghuizen - De aanmeldingen voor de derde editie van AgroTechniek Holland gaan voorspoedig volgens de organisator.

"Al ruim driekwart van de totale 18 hectare is volgeboekt", aldus beursmanager Willem Bierema. "Met nog een half jaar te gaan schreven zich al bijna tweehonderd fabrikanten, importeurs en dealers in voor de derde editie van dit tweejaarlijkse outdoor agro-evenement in Biddinghuizen." Onder de deelnemers zijn alle bekende trekkermerken en werktuigfabrikanten zoals Kverneland, Fendt, Lemken, New Holland, John Deere, Case IH Steyr, Deutz, Claas, Krone, Lely, Schuitemaker, Agrifac, Massey Ferguson, Duport, JCB en Lemken. Maar er zijn ook nieuwkomers in het deelnemersveld, waaronder Zinger Mechanisatie (ZIBO), Maha Nederland, Kemp (Atlas, Terex, Kobelco), C. van der Pols en Zn (Zetor) en internationale bedrijven. Vanwege de grote belangstelling heeft de organisatie nu al besloten om weer drie expositievelden te gebruiken op het Walibi-terrein in Biddinghuizen. Van woensdag 10 tot en met zaterdag 13 september 2014 is liefst 180.000 m2 beschikbaar voor stands, demonstraties, trekkerbehendigheid en testritten op de nieuwste trekkermodellen en - nieuw dit jaar - het Energiepaviljoen voor akkerbouw en veeteelt.

De formule blijft vergelijkbaar met de vorige edities. 'Alles wat boeren boeit' wordt getoond aan de bezoekende akkerbouwers, melkveehouders,  loonwerkers, boeren met een gemengd bedrijf en een ieder die werkzaam is in de landbouw. De demonstraties en het trekkerparcours waar boeren zelf de nieuwste trekkers kunnen testen zal ook in 2014 aanwezig zijn.

Of registreer je om te kunnen reageren.