Home

Nieuws

Erwin Ros nieuwe voorzitter Fedecom

Nieuwegein – Directeur Erwin Ros van Kamps de Wild Holding is benoemd tot voorzitter van Fedecom, de branchevereniging voor importeurs, dealers en producenten van landbouwmachines. Ros is daarmee opvolger van Erik Hogervorst, die president wordt van de Europese koepelorganisatie voor dealers, Climmar. De ledenraad stemde unaniem voor Ros.

Het bestuur van Fedecom droeg Ros voor vanwege 'zijn degelijke kennis en inzichten in de mechanisatiebranche en omvangrijke bestuurlijke ervaring'. Ros werkte in zijn loopbaan in alle geledingen die binnen Fedecom verenigd zijn. "Ik wil mij in het bijzonder inzetten om de ledenbetrokkenheid te vergroten en de initiatieven en activiteiten op het vlak van opleidingen, marktinformatie, certificering en keuring tot zichtbare meerwaarde te brengen."
Kamps de Wild Holding staat boven Claas-importeur Kamps de Wild BV en CT Agro, dat in Kazachstan met name oogstmachines en trekkers van Claas verkoopt. Het betreft een dochteronderneming van technisch handelsbedrijf Reesink. Als voorzitter van Fedecom zal Ros ook toetreden tot de raad van bestuur van de Koninklijke Metaalunie.

Of registreer je om te kunnen reageren.