Home

Nieuws

Stemmen op Agrofood-spreker

Den Haag – TedxBinnenhof biedt mensen uit de agro- en foodsector een podium om innovaties onder de aandacht te brengen tijdens het symposium 'Global Challenges, Dutch solutions' op 31 maart in de Ridderzaal.

Verschillende bekende personen uit de Agrofood-sector hebben daarvoor korte filmpjes ingestuurd naar het internationale evenement. Onder hen Annechien ten Have, varkenshouder en oud-voorzitter van de LTO vakgroep varkenshouderij met het onderwerp 'Duurzame schaalvergroting', melkveehouder Nils den Besten met het thema "Honderd koeien, één man en één miljoen kilo melk' en Kees Blokland met het onderwerp 'Waarom zijn boeren en coöperaties zo belangrijk'.
Op de website staan de 23 inzendingen die meedingen naar de publieksprijs en kan iedereen stemmen op zijn of haar favoriet. De inzender maakt kans om mee te doen aan het evenement op 31 maart. Dat wordt bijgewoond door de topbeslissers van de Nederlandse economie.

Of registreer je om te kunnen reageren.