Home

Foto & video 3 reactieslaatste update:5 feb 2021

Uitgelicht | ‘Registratie trekker flinke zoektocht’

Het registreren van trekkers kan sinds twee weken. Dat blijkt af en toe een behoorlijke zoektocht.

Trekkereigenaren hebben de afgelopen twee weken hun trekker kunnen registreren bij de RDW en liepen daarbij af en toe tegen wat onduidelijkheden aan. Redacteur Mariska Vermaas heeft gezocht naar meer duidelijkheid.

Digitaal magazine

Artikelen lezen uit de Boerderij van deze week? Boerderij lees je hier digitaal!

Online

Laatste reacties

  • husky

    Hoe weet ik wat de constructiesnelheid is als er geen type plaatje meer op zit?

  • netelenburch

    Type plaatje is niet belangrijk. Chassisnummer willen ze weten. En die kan je er zelf in slaan. Ook bij een zelfbouw kar. Constuctiesnelheid is voor de trekker en daar wet je meestal het type wel van denk

  • husky

    @neteleburch volgens mij is constructie snelheid ook van belang van bv 4 wielige hooiwagen, als ik die zet op veilige kant van 25km en wil hem verkopen wordt je hem denk ik niet meer kwijt omdat men er sneller mee wil rijden.

Of registreer je om te kunnen reageren.